Tuotteet hakusanalla ravintolan jauhe (2)

Kermaton maitojauhe

Kermaton maitojauhe

Käytetty maitojauhe valmistetaan poistamalla veden sisältö pastöroidusta rasvattomasta maidosta suihku-kuivausprosessin avulla. Rasvattoman maitojauheen luokittelu perustuu valmistusprosessissa käytettyyn lämpökäsittelyyn, joka voidaan jakaa korkeaan, keskikorkeaan tai matalaan lämpötilaan. *lisää standardoituja tuotteita saatavilla.
KALAJAUHO

KALAJAUHO

Laatustandardi Raakaproteiini 50 % min, Tuhkasisältö 30 % max, Kosteus 10 % max, Tuha 32 % max, Rasva 12 % max, Pakkaus Asiakkaan vaatimusten mukaan, vientistandardi 50 kg tai 25 kg kudottu pussi tai suurempi pussi (voimme tulostaa pussin suunnitelmasi mukaan). Raakasrasva: 10 % Max Raakatuhka: 18 % Max Kosteus: 10 % Max Suola ja hiekka: 5 % Max Pakkaus: 25 kg / Pussi